Benim amerika’da sirket kurmak Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bu yöntemle şirket kurup para karti ile odeme almaya başlamış olan bir cok shopify dropshipping başlangıçimcisi var. Ancak paypal icin hâlet farklı cunku business aritmetik hevesliarken sizden itin numarasi isterler ayrica abd deki sirketinizin adresini bir vesika ile dogrulamaniz istenir.

Akdeniz Amerikan Tecim Odası olarak Amerika’da şirket kurulumu ve yönetme faaliyetlerinizin hepsinı kompetan ekibimiz ile müşterek tamamlayabilirsiniz. Süflidaki butona tıklayarak formu doldurun, sizinle iletişime geçacıklı. İlk danışmanlık ücretsiz!

sual eyelat ücretiini ne ahit nerden ödememiz gerek bunlar karşı selen verirseniz sevinirim üste dediğiniz şekilde bugun kurulumu gerçekleştirdim teşekkürler

Esasta mukteza ama şirket kurarken değil. Şirketi kurduktan sonra Stripe veya banka hesabı hevesliarken bir USA telefonu gerekiyor ama kurulum aşamasında bileğil. IncAuthority şart ekranında +90 seçeneği olmadığı bağırsakin yekta opsiyon bir usa telefonu.

Güncelliğini yitiren makalemiz aşağıdadır hala okuyabilirsiniz ancak dikkate almamanızı dileyiş ederiz

ınternetten dahi kurulabilmektedir. turkiyenin bilakis eger is yapmiyorsaniz mevhibe odemezsiniz. kurdugunuz sirket belli başlı bir yatirim ve calisan sayisina ulasmadan size h1b vizesi saglamaz. kendinizi calisan olarak recruit etmeniz durumunda fakat vize alabilirsiniz. ancak yatirimci vizesi bile kullanilabilir.

Ödemeyi yapmış olduktan sonra size bir sipariş maili geliyor. Herhangi bir değişiklik kucakin 24 vakit vaktiniz var yoksa bu verdiğiniz bilgilerle şirketinizi kurmak dâhilin eyalet servurusu tamamlanır.

Eğer adres bileğfiiltirmeniz icabında bile adresi bir ahir sene eyalet harcını öderken eyalet web sitesinden değmedarımaişettirebiliyorsunuz, şirket sefer adresi olarak o aşamada bir güncelleme tasni hakkı sağlıyorlar size. Lakin çabucak yapamazsınız sene sonuna dürüst yahut 2023 başlangıcında bu fiillemi yapabilirsiniz.

Kentucky LLC şirketini oluşturduktan ve kurulumu tamamladıktan sonrasında sıradaki iş algı numarası almaktır. LLC şirketinizi hangi eyalette kurarsanız çağ, IRS den bir mevhibe numarası almanız şarttır.

Hocam Northwest ile şirket kurarken kendi amerikadan aldığım adresimi istismar etmek isterim. “Physical address/ Mailing address you want on record with the state” sahaında her ikisinde “entered in account section” kısmını seçmişim.

benim bildirmek istediğim Türkiye’den Kul’de kurduğum şirket icin çaldatmaışmam bi iş yaratıyor mu yaratmıyor mu ilginiz ve çabuklukınız dâhilin teşekkür ederim

Yeni yorumları elektronik posta tarafından bana bildir. üste yorum yapmadan da abone olabilirsiniz.

şayet EIN numaranız ve amerika’da sirket kurmak online mağazanız hazırsa Doğrulanmış Bir Stripe Hesabı Tahsis etmek tasarsındaki adımları uygulayarak güven sütsüzından ödeme alabileceğiniz bir ödeme ağ geçidine sahip olursunuz.

Hocam bu belgeleri dijital imzasız doldurursak mesele mi evet ? illa dijital imza olması mı gerekli ? dijital imzam namevcut ki benim ? başkaca bana yalnızca 2 sayfa bileğil 23 sahife gönderdiler.bu uygun mi ?

Report this wiki page